Hissgardiner för ditt hem

breda hissgardinerHissgardiner är något du kan sätta upp i dina fönster. Det är en variant av gardiner, som så att säga hissas upp och ner. Det gör att de fungerar på fler sätt än att bara vara en gardin. En hissgardin kan även användas som solskydd eller som ett slags insynsskydd. Det gör att du inte behöver ha persienner eller annat, utan det kan räcka med att sätta in breda hissgardiner i ditt fönster. 

Det som är så bra med dessa gardiner är att du kan välja mellan en mängd olika varianter av den. Det finns i form av klassiska, mjuka, plisserade eller gardin med kant. Gardiner som hissas passar därmed in i alla typer av rum.

Satsa på en snygg hissgardin

Om du vill hitta breda hissgardiner eller smalare modeller, så har du ett brett utbud av detta på hissgardinonline.se. Ett tips är att du på deras sida beställer hem olika tygklipp. Då får du hem små tygbitar, så att du ser hur de ser ut och hur de känns, innan du beställer dina hissgardiner. Hos detta företag kan du sedan beställa hissgardinerna i de mått du vill. Då passar de perfekt i just det fönster du vill ha dem. 

Ska du ändå satsa på att få upp nya gardiner där hemma, så är det ett bra val att satsa på denna typ av gardin. Det eftersom du får flera funktioner i ett. Dels fungerar den som en snygg inredningsdetalj så som vanliga gardiner gör men sen så kan du även hissa ner den, så att du får skugga inne eller att ingen kan se in. Det innebär att du kan styra själv hur mycket ljus som ska släppas in eller hur mycket insyn det ska vara.